The Definitive Guide to بیماری پارکینسون در نوجوانان
The Definitive Guide to بیماری پارکینسون در نوجوانان
Blog Article
نوبت دهی متخصص مغز و اعصاب برای دریافت نوبت از بهترین متخصص های مغز و اعصاب در سامانه دکتر مایکو همین الان اقدام کنید. نوبت دهی متخصص مغز و اعصاب
لازم به ذکر است که با پیشرفت موقعیت در طول زمان ، علائم بیماری پار کینسون بدتر می شود. علائم رایج این بیماری عبارتند از :
آگونیست های دوپامین می توانند عملکرد دوپامین را در مغز تقلید کنند. آنها کمتر از لوودوپا مؤثر هستند ، اما هنگامی که لوودوپا کمتر تأثیرگذار است ، می توانند به عنوان داروهای کمکی مفید باشند.
از دیگر مزایای مصرف اسید چرب امگا ۳ می توان به موارد زیر اشاره کرد :
احتمالاً به دلیل ترکیبی از حساسیت های فردی و عوامل محیطی است. بیشتر موارد بیماری پارکینسون بدون ارتباط ژنتیکی رخ می دهد. (مطالعه بیشتر: نقش ژنتیک در پارکینسون)
اسید چرب امگا ۳، از تخریب و مرگ سلول ها و در نهایت، بیماری پارکینسون، پیشگیری می کند.
جراحیهای تالاموتومی و پالیدوتومی انجام میشوند؛ اما بهعلت خطر عوارض جانبی چندان معمول نیستند.
تولکاپون می تواند باعث آسیب کبدی شود و معمولاً برای افرادی که به درمانهای دیگر پاسخ نمی دهند استفاده می شود.
پارکینسون یک بیماری پیشرونده است ، به این معنی که علائم این بیماری معمولاً با گذشت زمان بدتر می شوند.
کلیه مطالب صرفا جهت آگاهی بخشی است و جنبه تشخیص و درمان قطعی ندارد. در صورت نیاز به هر نوع تشخیصی به پزشک مراجعه کنید.
با گذشت زمان ، سلول ها به طور کامل می میرند. کاهش دوپامین اغلب تدریجی است. به همین دلیل است که علائم پیشرفت می کنند یا به تدریج بدتر می شوند.
پارکینسون میتواند در افراد مختلف به شکلهای متفاوتی بُروز کند. بسیاری از افراد ممکن است برخی نشانهها را داشته باشند؛ ولی برخی دیگر خیر.
این مقیاس بر اساس پیشرفت بیماری پارکینسون به پنج مرحله تقسیم می شود. این پنج مرحله به پزشکان کمک می کند تا میزان پیشرفت بیماری را ارزیابی کنند.
بیماری پارکینسون یک نوع بیماری است که در حرکات بیمار اختلالاتی را ایجاد میکند. امروزه روش قطعی برای درمان آن ایجاد نشده است؛ اما بیماری پارکینسون خطرناکه با استفاده از روشهای درمانی مختلف یعنی دارو، ژن درمانی، سلول بنیادی و … میتوان پارکینسون را کنترل کرد.